Apartman POLJANE

Poljane, malo seosko naselje iznad Ičića i Ike na Opatijskoj rivijeri.

Poseban apartman udaljen svega nekoliko kilometara od mora.

 

Možete uživati i razonoditi se kupanjem i sportovima na moru u Ičićima,kupanjem i zabavom u Opatiji, sunčanjem na lijepim plažama u Medveji iMoščeničkoj Dragi.

U večemjim satima imate pogodnost odmora u miru i svježini vaše terase sapogledom na cijeli riječki zaljev i grad Rijeku.

Apartman ima bračni krevet u zasebnoj sobi, francuski krevet na izvlačenje udnevnom dijelu, dobro opremljenu kuhinju i banju. Postoji mogućnost petog(dječjeg) kreveta. Ima i ograđeni parking prostor.

Vaše obroke možete konzumirati na terasi ispred apartmana ili na terasi kojukoristi domaćin, ovdje možete spremati vaše obroke na roštilju ili pod saćem.

Po dogovoru mogu se pripremati posebne večere na bazi rakova, ribe ili mesnispecijaliteti.Sami možete ubrati potrebno povrće u obližnjem vrtu, također se nudi domaćevino i drugi proizvodi.

Za one koji vole aktivan odmor postoji mogućnost rada u susjedstvu: pomagatiu posjedu u kojem se uzgaja povrće i cvijeće.Takodjer postoji mogućnost iznajmljivanja glisera i ribarenja.

Najam apartmana moguć tokom cijele godine.

Nudimo korektnu ponudu sa kojom, uvjereni smo, biti ćete zadovoljni te popovratku kući preporučiti ćete nas svojim prijateljima.

 

 

 

 

 

mr.  D i e g o   T i c h

 

Poljane – Aničići 170

51414 Ičići

Opatija

 

e-mail: diego.tich@ri.hinet.hr

 

+385 (0) 51 708 176