O nama

 

 

Mi smo obitelj Kurjaković, pružamo usluge smještaja svima koji žele provesti dane svoga odmora na obali Jadranskoga mora, na otoku Krku u mjestu Punat. Mjesto Punat obiluje bogatom prošlošću, a svi Vi koji dođete, nećete požaliti. Preljepo more, još ljepše plaže učinit će Vaš odmor ugodnim i nezaboravnim.

   

Možemo Vam ponuditi jedan apartman 2/2 + 1/1 ( dvije dvokrevetne sobe, jedna jednokrevetna, kuhinja, kupaona, wc, dnevni boravak, terasa); apartman 3/2 + 1/1 (tri dvokrevetne sobe, jedna jednokrevetna soba,kuhinja, kupaona, wc, dnevni boravak, terasa); zatim jednu sobu 1/2 ( jedna dvokrevetna soba, kupaona sa wc, terasa); jedan apartman 2/2 (dvije dvokrevetne sobe, kuhinja, dnevni boravak, kupaona sa wc, terasa) i jedan apartman 1/2 (jedna dvokrevetna soba, kuhinja, dnevni boravak, kupaona sa wc te terasa), a za vozila imamo osiguran parkirališni prostor.

   

 Kuća se nalazi na preljepoj lokaciji, samo 150 metara od plaže te 50 metara od marketa za brzu nabavu namirnica.

    Plaža je uređena, jedan dio je betonirani idealan za djecu, zatim se nadovezuje pješčana plaža. Uz plažu nalazi se preljepo šetalište za za ugodne večernje šetnje uz more, a također se na istomu nalaze i brojni ugostiteljski objekti koji osim pića nude i brzu i ukusnu prehranu.

    U koliko ne želite sami pripremati hranu u našim kuhinjama, na raspolaganju su vam brojni restorani koji nude vrhunske riblje i mesne specijalitete, a do kojih možete doći pješice za svega par minuta tako da nemorate razmišljati o vozilu i o gustoći prometa, već uz laganu šetnjicu sa svojom obitelji doći na ručak ili večeru u željeni restoran.

     U koliko ste zainteresirani i želite provesti svoj odmor na idealnom mjestu, kontaktirajte nas i rezervirajte svoj boravak na naš , ili telefon: +385/51 854-507, kao i poštom na adresu

 

Kurjaković Nevenka

Starobašćanska 4

51521 Punat

CROATIA